Facebook afbeelding

Over ons

Missie:

‘Studiekeuze Expert biedt wetenschappelijke testen waarin de focus ligt op de interesse van de student in de inhoud van studies. Op basis van deze testen zorgen we voor een passende match tussen student en studie. Met onze profielkeuzetest bieden we scholieren de kans om al vroeg een richting te kiezen die bij ze past en aansluit bij de interesses van de scholier. Wij geloven in hoogwaardige en deskundige testen in combinatie met onze persoonlijke service. Het succes en geluk van de scholier en student staat binnen organisatie altijd centraal.’

Kernwaarde:

  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Klantgerichtheid
  • Flexibiliteit
Kernwaarde cirkel FINAL
trustwortiness icon blue

Studiekeuze Expert staat voor betrouwbaarheid en eerlijkheid. Zowel binnen ons bedrijf als naar onze klanten en partners. Met eerlijkheid kom je het verste, en dit willen wij graag uitstralen naar onze medewerkers, klanten en partners.

deskundig icon blue

Studiekeuze Expert staat voor deskundigheid. Deskundigheid in haar testen, deskundigheid in haar begeleiders en deskundigheid binnen het bedrijf zelf. Wij willen jonge mensen helpen met het vinden van de juiste studie. En dit kan alleen bereikt worden met hoogwaardige en deskundige testen en begeleiding.

klantgericht icon blue

Bij Studiekeuze Expert staat de klant centraal. Wij kijken niet naar de massa, maar wij willen ons focussen op de individu. Jongere helpen met het maken van de juiste profielkeuze of studiekeuze kan niet door te kijken naar de massa. Wij snappen dat iedereen anders is en dat daarom ook iedereen individueel geholpen moet worden.

flexibility icon blue

Wij willen flexibel zijn, zowel binnen ons bedrijf als naar onze klanten toe. Om klantgericht te kunnen zijn geloven wij dat er een grote mate van flexibiliteit nodig is. Wij zijn bereidt altijd die extra stap te nemen, of die extra aandacht te geven aan iemand als dit gaat leiden tot het maken van de juiste profielkeuze of studiekeuze.

Visie:

‘Studiekeuze Expert wil zo veel mogelijk jongeren helpen met het maken van de juiste studiekeuze. Met als doel: het reduceren van studie-stoppers en het professioneel ondersteunen van jongeren in het maken van de juiste studiekeuze.’