Facebook afbeelding

De organisatie

Missie:

Dertig procent van de jongeren maakt maar de juiste studiekeuze. Bijna vijftig procent van de jongeren valt af in de eerste 2 jaar en 20 procent van de studenten heeft achteraf spijt van de studie die ze hebben afgemaakt. Dit kan zo niet langer! Studiekeuze Expert wil zoveel mogelijk jongeren helpen met het maken van de juiste studiekeuze. Met als doel: het reduceren van studie-stoppers en het professioneel ondersteunen van jongeren in het maken van de juiste studiekeuze.

missie bedrijf scaled

Visie:

Een wereld waarin mensen werkzaam zijn vanuit hun eigen kracht en met veel plezier dat is onze droom. Hierbij wensen wij jongeren een weg zonder teveel omwegen waarbij plezierige en succesvolle ervaringen de boventoon voeren. Er mag worden gefaald maar met als doel om van te leren en niet om jaren door achter te lopen of verdwaald door te raken. Dit zodat jongeren hun studententijd ervaren het opstapje vormt naar een prachtige toekomst met een gezonde dosis plezier en passie.

Visie

Strategie:

Studiekeuze expert biedt wetenschappelijke testen waarin de focus ligt op de interesse van de student in de inhoud van studies, en op hun persoonlijkheid. Op basis van deze testen zorgen we voor een passende match tussen student en studie. Dit door persoonlijk aandacht, oprechte interesse en eventueel begeleiding bij het keuzetraject van A tot Z. 

Met onze profielkeuze test bieden we scholieren de kans om al vroeg ondersteuning te krijgen in het kiezen van een vakkenpakket die past bij de vervolg richtingen. Dit omdat er steeds meer studies zijn waar er bepaalde vakken een vereiste zijn.

Wij geloven in hoogwaardige en deskundige testen in combinatie met onze persoonlijke service. Het succes en geluk van de scholier en student staat binnen de organisatie altijd centraal.’

 

 

Kernwaarden

Wij hebben als organisatie 4 belangerijke waarden, deze dragen wij uit in ons contact met jou, in onze evenementen en in onze studiekeuzetrajecten. 

 

Onze kernwaarden zijn:
  1. Betrouwbaarheid
  2. Deskundigheid
  3. Klantgerichtheid
  4. Flexibiliteit
Kernwaarde-rond
Betrouwbaarheid-rond
Deskundigheid-rond
Klantgerichtheid-rond
Flexibiliteit-rond